Aankondiging en Uitnodiging voor de Jaarvergadering 2003-2004

Plaats: Het Sociëteitsgebouw, Mariaplaats 14 Utrecht
Datum: Maandag 15 december
Tijd:

16:30 – 18:00 Bestuursvergadering
17:00 – 19:00 Ledenvergadering van Pugwash Nederland (besloten)
19:00 – 21:30 Openbare vergadering waar U als belangstellende of als Vriend van Pugwash zeer welkom bent.

In het openbare deel zijn er korte rapportages over:

  • De 53ste Pugwash Conferentie over “Science and World Affairs”, gehouden van 16 tot 22 juli 2003 in Halifax (Nova Scotia) met voorafgaande “preconference” van ISYP (International Student / Young Pugwash) over Menselijke Veiligheid (Human Security).
  • Reacties na het uitkomen van de Pugwah publikatie “Sharing the Planet; Population – Consumption – Species. Science and Ethics for a Sustainable and Equitable World. (Het boek is ter vergadering verkrijgbaar, evenals – voor zover de voorraad strekt – de vroegere Pugwash uitgave “The World at the Crossroads; Towards a sustainable, equitable and liveable world”.
  • Een lezing door Mw.dr. Berma Klein Goldewijk over “The role of Pugwash International in the Public Debate”, met daaropvolgende discussie.

Laat een bericht achter