Agenda van de Pugwash jaarvergadering 2005

Datum: 6 december 2005
Plaats: Pax Christi Vergadercentrum Utrecht

17.30 uur Soep en Broodjes
18:00 tot 19:00 Huishoudelijk deel
-Pauze-
19.30 tot 21.30 Open deel jaarvergadering

Het is de vraag hoe Pugwash (in Nederland maar vooral wereldwijd) zich zal opstellen tegenover alle nieuwe dreigingen die de wereldsamenleving in groot gevaar brengen. Het open deel van de vergadering zal dan ook geheel worden gewijd aan het thema ‘New Threats’. Dat zal gebeuren aan de hand van de volgende presentaties:

1. Georg Frerks presenteert de ‘New Threats’
2. Verslag werkgroep ‘De Grenzen Voorbij’
3. Presentatie plannen internationale ISYP workshop in mei 2006.
4. Enkele gedachten over het opzetten van de Pugwash Workshop, en over de wijze waarop Pugwash zijn toekomstige werkterreinen zou kunnen kiezen.

Er is ruime gelegenheid voor allen om na te denken over deze centrale strategische vragen voor Pugwash, en suggesties te bespreken voor onze activiteiten, zowel nationaal als ten behoeve van geheel Pugwash. Leden die een eigen bijdrage willen geven kunnen mij dit laten weten; dan maken we er ruimte voor. Formeel is aanmelding voor de vergadering niet nodig, maar is wel gewenst.

Laat een bericht achter