Nieuwe leden Pugwash Nederland november 2010

Sinds dit jaar heeft Pugwash Nederland er drie nieuwe leden bij:

  • Marc Vogelaar is speciaal adviseur aan de directeur generaal van het OPCW, de organisatie voor het verbod op chemische wapens. Voorheen was ambassadeur Vogelaar consul-generaal in Brazilië en directeur van de Korean Peninsula Energy Development Organization (KEDO). 
  • Kees Nieuwerth is senior beleidsmedewerker bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij. Hij is opgeleid tot landschapsarchitect is en is zeer actief in de vredesbeweging. 
  • Laurens Hogebrink is theoloog en vredesactivist. Hij is de auteur van honderden artikels (zowel opiniërend als wetenschappelijk) over bewapening, ontwikkelingssamenwerking, oecumene, Europese integratie en mensenrechten. Hij is als consultant werkzaam voor IKV Pax Christi, waar hij zich inzet voor de campagne voor een kernwapenvrije wereld.

-Redactie
Pugwash Nederland nieuwsbrief november 2010

 

Laat een bericht achter